Drömmar

Hej hej alla där ute, tänkte att jag skulle uppdatera er lite. Om någon av er följer mig på Twitter så vet ni säkert att jag åker till Rhodos på lördag! Som jag längtat! Dessutom kan jag meddela att jag fått One Direction infection och är helt besatt av killarna hehehe. Såg This Is Us för en vecka sedan och den var helt awesome!!! I alla fall så tänkte jag skriva av mig lite så here we go...
 
Jag är lärling just nu på Ica och ska vara där fram tills jul. Eftersom att jag kände att jag inte ville plugga vidare efter gymnasiet i våras så behövde jag hitta nått annat som jag kunde göra på hösten och då hittade jag lärlingsplatserna och platsen på Ica som jag sökte. Jag gjorde även en intresseanmälan om en plats på ett mediaföretag (vilket det behövs fler av här uppe!!!) så om det dykte upp nått skulle de höra av sig. Tiden gick och tillslut fick jag veta att jag fått platsen på Ica och jag började den 5 augusti. Jag ska lära mig allt på Ica, packa upp varor, mejeriet, charken, kassan, frukten osv. Dessutom ingår teori vilket jag läser 2 halvdagar i veckan. Den här lärlingsplatsen är en jättebra möjlighet till jobb efteråt då man kan jobba på vilken Ica-butik man vill, dvs överallt haha.
 
Hur ser då mina planer ut för framtiden? Jo, jag vet faktikst vad jag VILL och har höga ambitioner. Eftersom att jag gick Medieprogrammet är det självklart media jag vill hålla på med. Dock är det inte så lätt här uppe och man måste plugga vidare för att bli nått men jag ger inte upp för det. Jag ville inte plugga vidare i år då jag var less på skolan men vet nu ganska säkert att jag vill gå en medieutbildning inom TV på en högskola här i Piteå. Jag gjorde en sen anmälan till just den utbildningen i år men tyvärr saknade jag en gymnasiekurs för att få komma in. Engelska B är det jag saknar och jag ångrar nu att jag inte läste det sista året på gymnasiet. Engelska B kan jag läsa efter min Ica-utbildning då jag kanske börjat jobba där eller någon annanstans. Då kan jag tjäna pengar och samtidigt plugga. När jag pluggat färdigt Engelska B-kursen satsar jag på att söka samma medieutbildning på högskolan nästa år.
 
Att plugga vidare är inte min enda plan. En av mina andra planer är att satsa järnet på min Youtube-kanal och utveckla den. Jag har inte lagt upp någon ny video sedan juni då jag haft så mycket annat men jag hoppas på att verkligen ta tag i det på riktigt snart.
 
Sista "planen" är kanske inte riktigt någon framtid beroende på om jag kan sjunga eller inte. För det är nämligen så att jag bestämt mig för att söka till Idol nästa år. Japp, jag har velat detta sedan programmet började 2004 men aldrig vågat. Jag vill mest söka för att ta reda på om jag kan sjunga eller inte då jag inte riktigt vet. Jag har aldrig sjungt "på riktigt" för någon, aldrig sjungt så som jag vet att jag kan. I mina öron låter jag bra men inspelad låter jag som skit. Vad andra tycker vet jag inte just för att som jag sa, har jag aldrlg sjungt för någon (en gång sjöng jag för mamma men då valde jag fel låt och tog inte i som jag kan och dessutom var jag nervös). 
 
Så jag har rätt så bra planer och JAG GER ALDRIG UPP!