Snabb update - sjuk

Hej på er. Hoppas ni mår mycket bättre än vad jag gör. Anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen är för att jag är sjuk, är förkyld, ont i halsen och allt det där och har ganska hög feber, runt 39 grader. Varit hemma från skolan hela veckan och försökt leva mig igenom den här hemska förkylningen. Just nu tittar jag på en violinkonsert på TV, så himla lugnande, musiken får en att slappna av vilket jag behöver just nu. Jag kommer att börja blogga igen så fort jag blir frisk. Ha de bra så hörs vi snart!


Leave Justin and Beliebers Alone

Som ni vet så älskar jag Justin Bieber. Livet som en Belieber har haft sina baksidor och har det fortfarande. Tappat en vän och blivit mobbad pga av att jag gillar honom. Jag har mycket att säga om detta men ska försöka hålla mig kort.

"Baby" var den låt som egentligen startade allt. Folk började hata som fan och hade inget annat att göra med sitt liv än att hata. Ok du gillar inte hans musik, lyssna inte på den då???? Skaffa ett fucking liv, tack. Stadiet där alla tyckte han sjöng som en tjej har de flesta passerat men ibland blir jag förvånad då folk klagar på han låtar när de inte hört hans senaste och hur hans röst förändrats. Sedan jag blev en Belieber har folk hit och dit mobbat mig för detta och vissa vågar inte säga saker till mitt face utan tar andra vägar.. fegt, fegt, fegt.

Det som stör mig mest är att folk hackar ner på Justin och Beliebers men ingen hackar ner på t.ex. något rockband som många tycker om eftersom att det är "riktig musik" URSÄKTA med va fan är riktig musik?? Jag trodde musik var musik och alla har olika smak men jag kanske har fel. Jag ser ingen mobba någon för att den gillar t.ex. Metallica eller Iron Maiden men så fort det kommer till pop musik då mobba på hur mycket som helst. Jag skulle aldrig mobba någon p.g.a. vilken musik de gillar och vilket favortiband/artist de har. Låt folk gilla vad de vill och håll dig till det du tycker om.

Så har vi det här som hänt kring Justin på senaste tiden då folk hackar ner på Justin för att han "klagar" på att paparazzis följer honom och att det skrivs massa rykten om honom, Skulle DU vilja bli förföljd av massa kameror dygnet runt och aldrig få en priviat stund i ditt liv? Trodde väl det. Alla rykten som skrivs är bara för att tjäna pengar men folk tror på det ändå. Ja han rökte på en gång och bad om ursäkt för det i LIVE-TV. Alla gör vi misstag, vi är alla mänskliga.

Det var en sammanfattning av allt jag vill få ur mig och nu lämnar jag över ordet till Justin. Detta skrev han idag på sin Instagram:

Justin Bieber:
 ”Everyone in my team has been telling me, “keep the press happy” but I’m tired of all the countless lies in the press right now. Saying I’m going to rehab and how my family is disappointed in me. My family is beyond proud, and nothing’s been said by them, my grandparents wouldn’t know how to reach to press even of they did want to so that was a lie and rehab cmon. if Anyone believes i need rehab thats their own stupidity lol I’m 19 with 5 number one albums, 19 and I’ve seen the whole world. 19 and I’ve accomplished more than I could’ve ever dreamed of, i’m 19 and it must be scary to some people to think that this is just the beginning. I know my talent level and i know i got my head on straight. i know who i am and i know who i’m not My messege is to to believe. My albums could be about anything but my messages have been to never say never and believe, not to believe in me, but to believe in yourself .. I honestly don’t care if you don’t believe in me because I believe in me, and look where that’s gotten me so far.. I’m writing this with a smile on my face and love in my heart. Letting u know first hand how I feel rather than have these story linger. I’m a good person with a big heart. And don’t think I deserve all of this negative press I’ve worked my ass off to get where I am and my hard work doesn’t stop here… All this isn’t easy. I get angry sometimes. I’m human. I’m gonna make mistakes. In gonna grow and get better from them. But all the love from you guys overcomes the negativity. I love u. Thanks”



Genom åren












 




Här har ni mig, Sofia Nyström, genom åren. Jag är allt ifrån ungefär 2 till 13 år på bilderna. Visst skrattar man idag åt hur man såg ut förr men söt var man när man var riktigt liten haha. Min klädstil ska vi inte alls prata om, så hemsk. Liksom, hur tänkte jag?

Blodprov på Vårdcentralen





Tillbaka från Vårdcentralen där jag fick ta blodprov, de tog hela 5 små rör av mitt blod.. Nu får vi vänta på provsvar och så fick jag medicin utskriven som jag ska ta 2 gånger per dag i en vecka först och sedan forsätta om det behövs ifall det inte blir bättre.

Ska ta det lugnt resten av dagen och imorgon tänker jag fara till skolan. Vi har dock inte vanlig skola utan vi har små redigeringsrum som vi indreder på skolan med tapeter och inredning och allt. Tänkte att jag ska ta lite bilder någon dag framöver så att ni får se hur det ser ut!

Godmorgon... eller?

Vakanade idag med smärtor i mina armar som jag haft tidigare. Det är svårt att förklara men det är som någon slags muskelvärk och det gör speciellt ont om man trycker på armarna. Fått en tid på vårdcentralen kl 14 idag så ska äntligen få kolla upp vad detta kan vara. Annars mår jag ganska bra, lite trött och hängig men men, det är jag alltid.


Nu ska jag bara vila och ta det lugnt och kolla på lite TV-serier... Hoppas ni får en bättre dag än mig!

iPhonelover



Haft min iPhone 4S i snart 1 år och kan ju lätt säga att det är den bästa mobilen jag haft. Kan inte tänka mig att ha någon annan telefon faktiskt. Det bästa med den är att den är så lätt att använda. Appar för allt liksom. Jag tycker att 5:an är mycket fulare haha. Tur det för då blir jag inte avundsjuk på min mamma och min lillasysters iPhones eftersom de båda har 5:or.

Om det är något jag är beroende av, speciellt via iPhonen, så är det Twitter. Jag har varit en Twitter-nörd sedan 2011 och har i skrivande stund över 55 000 tweets. Min Twitter: @BiieberWilSon.

Studenklänningen

 


Så här ser den ut. Min studentklänning. Så otroligt nöjd jag är och så lättad! Jag och mamma letade som en galning på olika sidor men tillslut fick vi bege oss in till stan och fråga om studentklänningar. Klänningen är för stor för mig men jag ska få den specialsydd för mig i maj. De ska ta bort spetsen längst ner och sätta dit axelband på den. Den kommer bli så perfekt.

Frida & Julia



Fick hem Frida-tidningen idag! Och vad är det första jag ser när jag bläddrar upp första sidan i tidningen? En het Justin Bieber-poster såklart haha. Jag har läst både Frida och Julia-tidningarna så länge jag kan minnas. Visst jag köper dem väl mest för postrarna men jag älskar att läsa dem också. Jag är inte en av dem som river ut postrarna och sedan slänger tidningen, nej då. Just nu har jag en hög olästa tidningar, måste ta tag i det snart...

Ostschnitzel till lunch


Dagens lunch blev ostschnitzel med potatis, broccoli och bearnaisesås dvs. en färdigrätt. Har inte ätit en sådan på länge eftersom att jag går på LCHF nu för att gå i ner i vikt men kände för att unna mig idag!

42 dagar


42 dagar kvar tills jag står där i Globen och skriker så att jag dör. Jag ska se Justin Drew Bieber. Jag kan fortfarande inte få in det i huvudet och det är 8 månader sedan jag satt helt nervös vid min dator i kö för att få en biljett. Ögonblicket jag fick en biljett är en av de bästa stunderna i mitt liv. Då var det över 200 dagar kvar nu är det bara 42. 42 dagar. Helt sjukt. Aldrig längtat så mycket till något. Jag kommer att se min största idol I VERKLIGHETEN.

Vinter




Fotade i lördags på eftermiddagen och tog de här vackra bilderna på den enorma mängden snö vi har. Så här mycket snö måste man leva med om man bor så högt upp i Norrland som jag gör... Visst det blir långa och kalla vintrar men gud så vackert det är.

Melodifestivalfinal

Finalen av Mello ikväll! 20:00 sitter jag bänkad och håller tummarna för Ulrik Munther. Om inte han vinner så har jag 3 andra favoriter ikväll så det är ganska stor chans att någon av de jag gillar vinner. Anton, Robin och Yohio är de andra 3 som jag tror starkt på.


Här är min topp 10 lista för ikväll:

1. Ulrik Munther - Tell The World I'm Here
2. Robin Stjernberg - You
3. Anton Ewald - Begging
4. Yohio - Heartbreak Hotel
5. State of Drama - Falling
6. David Lingren - Skyline
7. Sean Banan - Copacabanana
8. Ralf Gyllenhammar - Bed on Fire
9. Louise Hoffsten - Only the Dead Fish Follow the Stream
10. RavaillaczEn riktig jävla schlager


Jag tror att Yohio kommer att vinna men jag vill ju såklart att Ulrik ska ta hem det här! GO ULRIK!


Välkomna till min nya blogg!

Hej och välkomna till min nya blogg!
Jag heter Sofia, är 18 år och bor i den lilla staden Piteå i Norrland. Jag går 3:e och sista året på Medieprogrammet på Strömbackaskolan och tar studeneten nu i vår! Jag lever ett ganska vanligt liv, bor fortfarande hemma tillsammans med min lillasyster och mina föräldrar. Jag lever för musik, foto och TV-serier. Favorit TV-serierna är Days of Our Lives, Pretty Little Liars, Vampire Diaries och The Secret Life of the American Teenager. Jag siktar högt när det gäller drömmar. Jag älskar att resa och har rest sedan jag var ungefär 5 år.

Min stora idol är Justin Bieber och jag älskar Jedward. Andra artister jag gillar är t.ex. Eric Saade, Adam Lambert, One Direction och Ulrik Munther. En riktig popfantast är jag haha. Jag bloggade förut men la ner efter något år då jag inte längre fick tid till att blogga. Nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och bestämt mig för att börja blogga igen. Vad ni kommer få se i min blogg är mycket fotografi, musik och så lite Justin Bieber såklart.

Det sammanfattar väl mig och mitt liv ganska bra. Hoppas min blogg kommer underhålla er! :)